Szemlélet
Magyar
English
Deutsch
DEMMLER A TÓTH s.r.o. poradenstvo/tréning

Bemutatkozunk


A Demmler International Kft. –t 2012-ben alapítottuk. Fő tevékenységünk: általános és speciális kommunikációs tréningek és tanácsadások szervezése. Tevékenységünk alapja az 1995 óta működő Demmler és Tóth Kft. know-how-ja.

Tréningeket és tanácsadásokat ügyfeleink megrendeléseire szervezünk. A tréningek és tanácsadások konkrét programját ügyfeleinkkel közösen alakítjuk ki, és az általuk választott nyelven (magyar, német, angol, orosz) valósítjuk meg.

Tréningjeinket interaktív módon, ezért kiscsoportos formában, maximum 10 fő részvételével tartjuk. Képzési módszerünk a know-how átadásából és helyzetgyakorlatok sorozatából áll, melyeket visszajelzéssel és ajánlásokkal zárunk. A know-how-ból kiindulva meggyőzésen alapuló szemléletet és módszereket közvetítünk a hatékony és személyes jellegű kommunikáció érdekében. Az egyes modulokat helyzetgyakorlatokkal dolgozzuk fel, melyek keretfeltételei a résztvevők munkájából merített szituációk. Így válik a tréning igazán személyre szabottá, és résztvevőink a tréningen szerzett ismereteiket azonnal át tudják ültetni a mindennapi gyakorlatba.

Tanácsadásunk egyéni készségfejlesztésre, egyéni stratégiák kialakítására, szervezeti rendszerek működtetésére, vállalati stratégia kialakítását célzó rendezvények moderálására vonatkozik.

TULAJDONOSOK

Faragó Zoltán
Tóth Tamás
Sand Kft.
Calum Dunderdale

ELÉRHETŐSÉGEINK

Cím: Demmler International Kft.
1037 Budapest, Bécsi út 81.

Tel.: (+361) 249-1735, (+361) 249-4886
E-mail: iroda@demmler.hu
Web: www.demmlerinternational.com
Skype: DemmlerInternational

 Copyright 2007 - 2019 ©
Demmler International Kft.
All rights Reserved.
Utolsó módosítás: 2019. 01. 21.